maandag 27 september 2021 19:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
14 juni 2021

De toeristische marketingbedrijven, Nights Publications en Island Guide TV gaan fuseren. Dat maken beide bedrijven bekend. Mede daarom hebben Nights Publications en Island Guide TV hun nieuwe website, www.mycuracaoguide.com gelanceerd, met een tours en activiteiten platform.

"Door de integratie van onze producten en diensten zullen adverteerders en toeristen in de toekomst nog meer profiteren van zowel het off-, als online aanbod", aldus beide bedrijven.

Het nieuwe bedrijf zal de facetten van zowel de toeristische, als de marketingwereld combineren. Nights, Island Gourmet en Aruba Wedding & Honeymoon Magazines hebben meer dan 35 jaar ervaring in het verbinden van toeristen en adverteerders met gedrukte media op zowel Aruba als Curaçao. Terwijl Island Guide TV al ruim 7 jaar toeristen en adverteerders samenbrengt middels het onderscheidende in-room tv-kanaal en de mobiele app.

Douglass Markus oprichter en uitgever van Nights Publications en Stephanie Schelling, oprichter en eigenaar van Island Guide TV bundelen hiermee hun krachten en integreren hun merken, producten, diensten en creativiteit.

"Als gevolg van de fusie worden wij het grootste, geïntegreerde uitgeverij- en marketingbedrijf op zowel Aruba als Curaçao", aldus de oprichters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram