maandag 27 september 2021 21:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
8 juni 2021

Curaçao Clean Up hield afgelopen weekend samen met ruim 65 vrijwilligers een grote schoonmaakactie bij Sint Jorisbaai. Ook ging een Clean Up-team naar Klein Curaçao om sargassum weg te halen bij de kust.

In de Sint Jorisbaai werd zaterdag door het schoonmaakteam een hoop aangespoeld afval opgeruimd en ook een aantal kleine stortplaatsen weggehaald. Vorige week had Selikor al enkele grotere illegale stortplaatsen verwijderd.

“Binnen 4 uur hebben we gezamenlijk een volle container gevuld! Speciale dank aan alle kinderen die hebben meegedaan!”, zo schrijft Curaçao Clean Up op de Facebookpagina. “Tussen al het puin vonden we onder meer een televisie, fornuis, strijkplank en banden. We vonden zelfs een huwelijksakte uit 1909.”

Afgelopen vrijdag toog ook een Clean Up-team naar Klein Curaçao om Sea Turtle Conservation Curaçao te helpen bij het verwijderen van sargassum bij de kust. Hiermee wordt voorkomen dat babyschildpadden erin verstrikt raken en sterven. En ook hier hebben de vrijwilligers zakken vol afval geruimd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram