donderdag 8 juni 2023 08:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 juni 2021

De onder vuur liggende Ramon Chong geeft vanmiddag een persconferentie. Chong is de beoogd minister van Economische Ontwikkeling, maar oud-werknemers van CBA Television van Chong zette de aanval in nadat dit bekend werd.

In een niet mis te verstane brief aan formateur Peterson schreven de oud-werknemers: “Met een strafblad, uitstaande schulden bij SVB, Belastingdienst, verhuurders en werknemers kan Chong onmogelijk minister worden.”

Ramon Chong werd onlangs door politieke partij PNP naar voren geschoven voor een post in het nieuwe kabinet-Pisas. Hij is voorzitter van de PNP, ambtenaar op het ministerie van Economische Ontwikkeling, maar was daarnaast ook eigenaar van het tv-station CBA Television.

En het zijn de voormalige medewerkers van CBA - journalisten, presentatoren, cameramensen en technici - die nu de alarmbel slaan. In een brandbrief aan formateur Chester Peterson brengen ze ‘hun bezorgdheid over’. In een verklaring van de PNP wordt de kandidatuur van Chong gesteund. Deslaniettemin is er veel onrust binnen de partij over het al dan niet steunen van Chong.

Het onderwerp van de persconferentie van Chong is 'reactie en positie van Ramon Chong'. De persconferentie begint om 16.00 uur en vindt plaats bij de Federashon Futbal Korsou.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram