zondag 2 april 2023 05:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
31 mei 2021

Bij een verkeerscontrole op de Caracasbaaiweg afgelopen donderdag werden 124 auto’s aangehouden en in totaal 35 processen-verbaal uitgeschreven voor diverse overtredingen. Een dag later bij een controle op het kruispunt Schottegatweg Zuid/Kaya C. Winkel deelde de politie nog eens 48 boetes uit.

Bij de controle op de Caracasbaaiweg donderdagochtend 27 mei waren ook medewerkers van het Openbaar Ministerie aanwezig. Zij konden in totaal 3.075 gulden aan openstaande boetes incasseren. Daarnaast heeft de politie ook 9 auto’s in beslag genomen.

Op de kruising van de Schottegatweg Zuid en Kaya C. Winkel werd vrijdagmiddag 28 mei onder meer gecontroleerd op rijden door rood licht. Diverse automobilisten gingen op de bon voor onder meer rijden door rood, zonder rijbewijs of met te donkergetinte ramen. De politie schreef in totaal 48 boetes uit en nam daarnaast een auto in beslag.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram