vrijdag 15 september 2023 22:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 mei 2021

De Marechaussee op Curaçao heeft gisteren twee militairen in de boeien geslagen. De een vanwege bezit van harddrugs, de ander voor mishandeling en bedreiging.

Eerder deze maand werd een 28-jarige militair op Curaçao aangehouden op verdenking van bezit en gebruik van harddrugs. Na onderzoek in deze zaak arresteerde de Koninklijke Marechaussee gisteren hiervoor ook een 24-jarige militair.

De andere militair, een 33-jarige man, werd gisteren gearresteerd omdat hij ervan wordt verdacht een vrouw te hebben mishandeld en bedreigd. De Marechaussee heeft naar beide militairen verder onderzoek ingesteld onder leiding van het Openbaar Ministerie.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram