zondag 3 juli 2022 22:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
25 mei 2021

Op Flamingo International Airport zijn afgelopen zondag twee personen aangehouden op verdenking van bezit dan wel het smokkelen van drugs. Zij werden gesnapt toen ze bij een routinecontrole positief testten op aanwezigheid van drugs in hun lichaam.

De aanhoudingen vonden plaats tijdens een gezamenlijke controle van de Koninklijke Marechaussee en de Douane Caribisch Nederland op het vliegveld van Bonaire.

Tijdens de controle werd een aantal personen gecontroleerd door middel van een urinetest, die aangeeft of iemand drugs in zijn of haar lichaam heeft. Twee personen testten positief en werden door de Douane overgedragen aan de Marechaussee.

De verdachten kregen vervolgens een bodyscan, waarmee te zien is of er drugs in het lichaam vervoerd wordt. Na de scan is 1 persoon weer vrijgelaten. De andere persoon blijft vast in afwachting van verder onderzoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram