zaterdag 1 april 2023 07:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 mei 2021

Het Openbaar Ministerie doet opnieuw een oproep aan iedereen die informatie heeft over de zaak van de 19-jarige Raiza Scoop die in 2011 op geweldadige wijze om het leven werd gebracht. Informatie die leidt tot oplossing van deze cold case wordt door het OM beloond met 5.000 gulden.

De 19-jarige Rayziënne (Raiza) Scoop raakte in de nacht van 31 december 2011 vermist nadat ze haar woning had verlaten. Op 19 maart 2012 werd haar lichaam levenloos aangetroffen in de struiken bij Playa Canoa. Zij is vermoedelijk op een gruwelijke manier om het leven gebracht.

In 2020 werd de zaak heropend door de politie en het Openbaar Ministerie. Daarbij werd toen een beloning van 10.000 gulden uitgeloofd voor de persoon die zich bij de politie zou melden met cruciale informatie voor het onderzoek.

Nu een jaar later looft het OM opnieuw een beloning uit - ditmaal van 5.000 gulden - voor de persoon met de gouden tip zodat de zaak nu definitief kan worden opgelost.

Iedereen die informatie heeft over de verdwijning of dood van Raiza Scoop wordt gevraagd contact op nemen met de politie op telefoonnummer 108. Alle tips worden anoniem en vertrouwelijk behandeld.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram