woensdag 31 mei 2023 08:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 mei 2021

Bondscoach Patrick Kluivert, die tijdelijk het roer overneemt van Guus Hiddink, heeft de spelersselectie bekendgemaakt voor de WK-kwalificatieduels begin volgende maand. Bekende namen zijn Eloy Room, Vurnon Anita en Leandro Bacunha.

Op 6 juni treft Curaçao de Britse Maagdeneilanden. Enkele dagen later volgt een thuiswedstrijd tegen Guatemala. Guatemala geldt samen met Curacao als favoriet voor het bereiken van de volgende ronde.

De eerste twee kwalificatieduels voor het WK in Qatar werden, onder het toeziend oog van Guus Hiddink, al overtuigend gewonnen. Curaçao zetten Saint Vincent en de Grenadines met 5-0 aan de kant en enkele dagen daarna werd ook Cuba met 1-2 verslagen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram