maandag 27 september 2021 21:55
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
17 mei 2021

Volgens de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) en de Kamer van Koophandel (KvK) is er absoluut geen sprake ‘van enig dispuut tussen beide organisaties’. Op social media ging onlangs een bericht rond dat er strubbelingen zouden zijn tussen de twee organisaties.

In een gezamenlijke persverklaring distantiëren beide partijen zich van dat bericht en benadrukken ze dat juist nu ‘vereende krachten’ nodig zijn.

“Curaçao verkeert in een situatie waarbij alle inspanningen gericht moeten zijn op het sociaaleconomisch herstel en ontwikkeling van het land, waarbij zoveel mogelijk met vereende krachten wordt bijgedragen aan de wederopbouw van ons land vanuit een stabiele basis.”

De organisaties geven aan dat de VBC een vereniging is met alleen leden uit de private sector, dus dat de Kamer van Koophandel nooit lid kan zijn geweest van de VBC.

“Gezamenlijk, en ook samen met andere stakeholders, zoals de overheid en de werknemersorganisaties, zullen we de komende tijd alle energie moeten richten op hetgeen waar het echt om gaat: de ontwikkeling van Curaçao!”, aldus de VBC en KvK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram