maandag 8 augustus 2022 09:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
12 mei 2021

Rennox Calmes werd gisteren voor een tweede termijn van vier jaar beëdigd als parlementariër. Zat hij in de vorige periode nog voor politieke partij PIN in het parlement, nu doet hij dat voor Trabou pa Korsou.

De leden van zijn partij die aan de haal willen gaan met de naam van de partij, noemt hij 'pesticide mensen'. Of ze naar de rechter moeten stappen, weet hij niet. "Ze kunnen ook naar de kerk gaan om te bidden, ik ga graag met ze mee", aldus Calmes tegen NU.cw. Hij gaat er in ieder geval geen tijd aan besteden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram