maandag 27 september 2021 19:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
12 mei 2021

Rennox Calmes werd gisteren voor een tweede termijn van vier jaar beëdigd als parlementariër. Zat hij in de vorige periode nog voor politieke partij PIN in het parlement, nu doet hij dat voor Trabou pa Korsou.

De leden van zijn partij die aan de haal willen gaan met de naam van de partij, noemt hij 'pesticide mensen'. Of ze naar de rechter moeten stappen, weet hij niet. "Ze kunnen ook naar de kerk gaan om te bidden, ik ga graag met ze mee", aldus Calmes tegen NU.cw. Hij gaat er in ieder geval geen tijd aan besteden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram