zondag 3 juli 2022 22:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
12 mei 2021

Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt van 16 tot en met 20 mei a.s. een werkbezoek aan Sint Eustatius, Saba en Sint Maarten. Dat meldt Rijksdienst Caribisch Nederland.

Op Sint Eustatius voert Knops op 16 mei onder meer gesprekken met plaatsvervangend regeringscommissaris Alida Francis en eilandsecretaris Malvern Dijkshoorn-Lopez, de leden van de eilandsraad en kerkelijke leiders. Knops bezoekt onder andere een aantal projecten op het gebied van wegen, natuurbehoud en watervoorziening en spreekt daar met diverse betrokkenen.

Op 17 mei komt Knops aan op Saba waar hij een ontmoeting heeft met gezaghebber Jonathan Johnson en eilandsecretaris Tim Muller, de leden van het bestuurscollege, de eilandsraad en het OMT. Verder staan gesprekken met de Saba Package en een bezoek aan een aantal projecten die daarmee verband houden op het programma. Ook is er een gesprek met de Youth Council ingepland. 

De staatssecretaris reist 18 mei aan het eind van de dag door naar Sint Maarten, waar hij onder meer spreekt met premier Silveria Jacobs over politiek bestuurlijke ontwikkelingen. Verder bezoekt hij een vaccinatielocatie en een aantal projecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram