vrijdag 24 september 2021 17:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
10 mei 2021

Curaçao prijkt opnieuw op de digitale borden in de straten van Amsterdam. Dit keer met felicitaties van Curaçao Tourist Board (CTB) aan het team van Ajax voor het behalen van de landstitel: "Ajax Pabien!"

De Amsterdamse club werd vorig weekend voor de 35ste keer landskampioen van Nederland. CTB feliciteerde daarop het elftal van Ajax en al zijn fans in de vorm van een gepersonaliseerde advertentie.

De felicitatie-advertentie werd gedeeld op meerdere sociale mediaplatforms en op digitale borden in het centrum van Amsterdam.

In de advertentie wordt ook verwezen naar de website curacao.com voor meer toeristische informatie over Curaçao. Daarnaast heeft CTB, samen met supportersclub Ajax Life, een loterij gehouden onder de 88.000 fans met als inzet een reis voor twee naar Curaçao.

Vorig jaar sloot Ajax een sponsordeal met Curaçao. Het Curaçaose logo is sindsdien prominent te zien op de shirts van de Ajax-spelers. Curaçao krijgt via promotiecampagnes rond specifieke wedstrijden ook aandacht op televisie en andere Ajax-mediakanalen. Daarmee bereikt Curaçao miljoenen fans van de club in Nederland en de rest van de wereld.

Beeld: CTB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram