Door: NU.cw
9 mei 2021

Een voormalig griffier van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie en het Constitutioneel Hof Sint Maarten is vrijdag veroordeeld voor verduistering van bijna 1 miljoen dollar. De vrouw krijgt 27 maanden gevangenisstraf.

Volgens de rechter had de voormalig medewerker van het Hof op Sint Maarten het geld witgewassen en valsheid in geschrifte gepleegd.

Naast de celstraf moet ze 50.000 gulden aan schadevergoeding aan het Constitutioneel Hof betalen. De vrouw had de geldbedragen die ze heeft verduisterd als ambtenaar in beheer. Ze verduisterde dat geld samen met haar man. Die kreeg een taakstraf opgelegd van 240 uur.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram