vrijdag 15 september 2023 17:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Adverteerder
|
8 mei 2021

Van één van onze adverteerders:

Onze eilanden zijn volop in ontwikkeling. Zo zijn de financiële sector en de sectoren vastgoed en projectontwikkeling volop in de groei. De energiesector is van vitaal belang voor de eilanden en ook worden er op het gebied van duurzaamheid grote sprongen gemaakt. Dit biedt voor zowel lokale als internationale organisaties interessante mogelijkheden.
Niet alleen de eilanden zijn volop in ontwikkeling, de advocatuur is dat ook. Advocaat zijn op één van de eilanden betekent goed juridisch advies en ondersteuning bieden binnen een steeds veranderende wettelijke context. De rechtsgebieden waarin ons kantoor opereert zijn al net zo gevarieerd als onze cliënten en de eilanden: zo zijn we betrokken bij zowel grote als kleinere financieringen en overnames, maar staan we ook cliënten bij op het gebied van ondernemings-, verbintenissen- en arbeidsrecht. Door onze jarenlange ervaring kennen we onze weg binnen de lokale markten en gemeenschappen in de regio.
Bij VanEps Kunneman VanDoorne hebben we de ambitie hoogstaand juridische werk te leveren en we investeren in de professionele ontwikkeling van onze mensen. Al meer dan 80 jaar leveren we praktische juridische oplossingen aan lokale, regionale en internationale bedrijven en overheden. We zijn trots op de uitstekende reputatie van ons kantoor, met de hoogste ranking in Chambers Global Guide en ons lidmaatschap bij het netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren, Lex Mundi zijn belangrijke kwaliteitskeurmerken. 
We hebben vier kantoren in de Nederlandse Cariben en een Dutch Caribbean Desk in Amsterdam, maar werken bij VanEps Kunneman VanDoorne doen we in teamverband. Voor elke cliënt en zaak worden de juiste mensen bij elkaar gebracht. Daarbij is niet de vaste werkplek van de advocaat, maar het samenbrengen van de juiste expertise en ervaring het uitgangspunt. Cliënten werken niet alleen met ons samen voor de kwaliteit van ons werk, maar waarderen ook onze aanpak. Advocatuur als topsport, in de context van het goede Caribische leven.
Kom jij één van onze teams versterken? Solliciteer dan direct via www.advocaatindecariben.nl of stuur je e-mail naar recruitment@ekvandoorne.com. Heb je inhoudelijke vragen over onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op en wij brengen je in contact met een van onze advocaten.

Foto van links naar rechts:
Managing partner Tom Peeters, advocaat Melitza Willems en client (rechts)
Foto genomen op bouwterrein The Wharf.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram