donderdag 8 juni 2023 09:05
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 mei 2021

De laatste coronapatiënt uit Curaçao in het Dr. Horacio E. Oduber Hospital op Aruba is terug op Curaçao. Dat meldt het ziekenhuis in een verklaring.

Op het hoogtepunt lagen er negen patiënten uit Curaçao in het Arubaanse ziekenhuis. "Toen de vraag kwam om solidair te zijn met onze zustereilanden was er geen moment twijfel om hun patiënten met open armen te ontvangen ook al was het ziekenhuis zelf al aardig aan het vollopen op dat moment", zegt de Arubaanse intensivist Benjamin Croes.

"Het is een eer om een hand te mogen uitsteken en broederschap te kunnen bieden in onzekere tijden en we hopen dat dit een start is naar meer samenwerkingen tussen de eilanden", aldus de Raad van Bestuur van het ziekenhuis.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram