maandag 8 augustus 2022 09:32
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 mei 2021

Op de website van het Korps Politie Curaçao is het nu ook mogelijk om aangifte te doen. Slachtoffers van bijvoorbeeld diefstal, vernieling, bedreiging of mishandeling kunnen vanuit huis aangifte doen van het voorval.  

Door middel van een E-form (elektronisch formulier) kan het slachtoffer via de website van de politie online aangifte doen van de misdaad. "Om het proces makkelijker en sneller te maken, zeker in tijden van geminimaliseerd persoonlijk contact, is de online aangifte de oplossing", aldus de politie. Sinds maart vorig jaar konden aangiften alleen op afspraak of via e-mail gedaan worden.  

Het formulier geeft de mogelijk om als slachtoffer, namens het slachtoffer of als bedrijf aangifte te doen. Hierna worden de incident details gevraagd, het incident type en kunnen er bestanden toegevoegd worden. Het formulier komt vervolgens digitaal bij de politie binnen. De agenten gaan daarmee aan de slag om het slachtoffer zo snel mogelijk te helpen en ze zullen telefonisch of via e-mail contact opnemen.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram