maandag 27 september 2021 11:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
6 mei 2021

Goed nieuws vanuit Flow/UTS. Het bedrijf heeft toegezegd flink te gaan investeren in betere en stabiele telecom- en internetverbindingen. Technici zullen over het hele eiland problemen zo snel mogelijk gaan oplossen, belooft het telecombedrijf.

De Amigoe citeert de Danny Macaya, country manager van het telecombedrijf die erkent ‘dat sommige klanten de afgelopen maanden problemen hebben ondervonden met de kwaliteit en levering van diensten’. Om de service te verbeteren lanceert het bedrijf daarom een nieuwe campagne: ‘Working for you’.

Technici gaan de wijken in. “Waar we tekortkomingen vinden, ondernemen we concrete acties en geven we onze technici de opdracht om ter plaatse snel alle nodige aanpassingen en verbeteringen voor onze klanten door te voeren”, aldus Macaya.

Enkele wijken zijn al bezocht voor netwerkonderhoud en reparatie, waaronder Janwé, St. Michiel, Jan Doret, Curasol, (Seru) Fortuna, Kanga, Stenen Koraal en een deel van Muizenberg.  De komende weken volgen meer wijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram