maandag 27 september 2021 16:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
4 mei 2021

Het Nederlandse kabinet heeft nog geen besluit genomen over reizen naar het buitenland deze zomer. Volgende week dinsdag wordt meer duidelijkheid gegeven op de persconferentie.

Dat zei minister Hugo de Jonge gisteren na overleg over de coronamaatregelen. De planning was dat het kabinet al deze week meer kon zeggen over de mogelijkeid om weer op vakantie te mogen naar landen als bijvoorbeeld Curaçao.

Maar De Jonge zegt dat de druk op de ziekenhuizen op dit moment nog te hoog is om over te gaan tot verdere versoepelingen. "We hebben gedacht de hele besluitvorming op te schuiven naar volgende week, ook over vakanties.”

Volgens de minister is het zeker goed om alvast op allerlei sites te kijken en alvast een vakantieplek uit te zoeken. Maar: “Het daadwerkelijk boeken, nee, het is toch verstandig even het reisadvies af te wachten. Dat geven we dinsdag."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram