maandag 11 oktober 2021 00:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Lezer
4 mei 2021

Redashi?

Het is niet makkelijk als je een 'hoge' ambtenaar bent en je niet mag reageren op een ingezonden stuk in de krant. Gelukkig is daar Mika Jansen, die jouw gevoelens perfect verwoord (in een ingezonden stuk in de Amigoe).

Dat er daarbij met modder gegooid wordt en er een aantal verdraaide feiten en leugens in de krant komen, dat kan je niks schelen. Tenslotte zit je riant, met je veel te hoog ingeschaalde salaris. Zelfs met 12.5% korting zit je nog ruim boven je eigenlijke bezoldiging.

En wat betreft de leugens en verdraaide feiten: Flow geeft sinds 2011 gratis Internet aan scholen; en in september 2019 heeft Minister Leito onderhandeld dat Liberty via UTS gratis Internet aan alle scholen geeft, dus linksom of rechtsom, Internet op de scholen was en is gratis.

Toch wordt er miljoenen aan Digicel betaald. Je hebt gelijk dat het traject al in 2013 begon - als je tenminste bedoelt het traject om de overheid een peperduur en nutteloos contract met Digicel en BlueNAP aan te smeren. Het begon met Digicel Business die alle IT van de DOS-scholen wel even zou overnemen, en onze hele systeembeheerafdeling zou dan mee mogen op een geheel verzorgde studiereis naar Jamaica.

Dezelfde man die dat aanbood, ging later bij BlueNAP werken en ziehier, ruim 8 jaar laten heeft hij het voor elkaar. Dat er geen geld over is om de infrastructuur in de scholen aan te leggen, of voor devices voor kinderen, laat staan voor kinderen die thuis geen Internet of device hebben, dat geeft allemaal niks. Dat zijn volgens jou 'miskende belanghebbenden of andere opportunisten'. Nou, Mika Jansen mag het dan 'redashi' noemen, ik noem deze hele niet-transparante, corrupte warboel: 'brua'.

Ace Suares

Bezoekers van onze website kunnen hun ingezonden reacties mailen naar [email protected] Lezers die brieven, ingezonden stukken of reacties sturen ter publicatie, verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren. NU.cw is niet verantwoordelijk voor de inhoud van ingezonden reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram