maandag 27 september 2021 08:53
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
4 mei 2021

De 18e jaarlijkse Female Leadership Conference op Curaçao vindt op zaterdag 29 mei plaats. Het onderwerp is dit jaar ‘Female Leaders Leading by Example’.

De conferentie over vrouwelijk leiderschap is volgens de organisatie belangrijk voor de vrouw die werk, gezin en leven in het algemeen combineert. Als voorbeeld wordt gegeven de jonge ambitieuze vrouwelijke student die streeft naar een succesvolle carrière; bedrijfseigenaren, HR's en iedereen die geïnteresseerd is in de waarde van vrouwelijke leiders in organisaties.

"Elke deelnemer moet de conferentie verlaten met waardevolle informatie, aangemoedigd en bekrachtigd, wetende dat ze het ook kan redden en dat ze haar steun kan kiezen", aldus Reyna Joe, initiator en organisator.

Sharon Katushabe in Oeganda, Dr. Birgitte Tan in de Verenigde Staten en Nina Den Heyer op Bonaire zijn de drie keynotesprekers.

"Het is wederom een ​​uitdagende weg om de 18e conferentie te bereiken. De conferentie zal weer op professioneel niveau zijn, met tussendoor interessante informatie met de unieke kans voor deelnemers om specifiek aan goede relaties te bouwen", aldus Joe.

Ook dit jaar is de erkenning van een Outstanding Woman een onderdeel van de conferentie. Een rolmodel uit het Caribisch gebied, ouder dan 60 jaar en die tijdens haar professionele leven deed wat andere vrouwen ten goede kwam, zal worden geëerd.

En voor het tweede jaar zal er ook de uitreiking zijn van de Margaret Star, de erkenning om een ​​jonge en ambitieuze vrouw te blijven motiveren.

Naar aanleiding van resoluties tijdens de afgelopen conferenties zal tijdens deze 18e conferentie opnieuw aandacht worden besteed aan wat professionele vrouwen sterk en succesvol maakt.

De conferentiewebsite wordt momenteel verbouwd, dus voor meer informatie en updates kan worden gekeken op Facebook: ‘About Female Leadership’. Voor registratie en meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected] of WhatsApp +5999 5612818.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram