zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Shirma Rouse is zangeres, vocal coach en nu ook auteur. Al haar favoriete en meest populaire recepten zijn in een nieuw kookboek te vinden. Het boek ‘Shirma’s Soul Kitchen’ omvat ruim vijftig recepten.

Omdat door de coronapandemie live optredens niet doorgingen, heeft Shirma het afgelopen jaar besteed aan het samenstellen van het kookboek.

Rouse verklaart tegenover een verslaggever van Rijnmond.nl dat het “zeker geen dieetboek is. Dit is feel good food, dit is happy food.” De zangeres is nu al aan het nadenken over een tweede boek. Hierin staat haar dieet centraal en vertelt ze hoe je veel af kan vallen. “Ik deel niet alleen koolhydraat-arme recepten, ik zal al mijn tips and tricks voor een gezonde mindset onthullen”, aldus Rouse.

Het boek zal vanaf volgende maand in de winkel liggen, maar is vanaf vandaag in de voorverkoop te bestellen. Alle boeken die voor 4 mei besteld zijn, worden door Rouse gesigneerd.