Door: NU.cw
23 april 2021

Sinds vanochtend 10.00 uur zijn op Curaçao 65.247 personen gevaccineerd tegen het coronavirus. Daarvan hebben bijna 16.000 mensen ook al hun tweede prik gehad. Het aantal registraties loopt nog steeds maar langzaam op.

In de afgelopen 24 uur hebben iets meer dan 100 personen zich laten registreren voor een vaccinatie met het Moderna-vaccin. De teller staat nu op 73.833, tegenover 72.802 gisteren. Vorige week liep het aantal registraties een stuk harder op.

Om de gewenste groepsimmuniteit te bereiken, is het nodig dat 85% procent van de bevolking is ingeënt. Voor Curaçao zou dat betekenen dat rond de 106.000 mensen moeten zijn gevaccineerd.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram