donderdag 13 mei 2021 14:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
23 april 2021

Henk Kamp is voor een tweede termijn benoemd bij het College financieel toezicht (Cft). De voormalig minister is op voordracht van Nederland lid van het Cft Curaçao, Cft BES en het CAft. Hellen van der Wal wordt op voordracht van Aruba voor drie jaar herbenoemd voor het CAft.

De herbenoemingen zijn volgens het Cft recentelijk op ministerieel niveau behandeld en zullen plaatsvinden bij Koninklijk Besluit. Kamp en Van der Wal zijn vanaf de zomer van 2018 lid van het C(A)ft.

Naast zijn lidmaatschap bij de colleges heeft Kamp momenteel enkele nevenfuncties, onder meer als voorzitter van de branchevereniging van organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd, en als voorzitter van de raad van toezicht bij een ziekenhuis.

Van der Wal is onder meer voorzitter van de Dutch Caribbean Nature Alliance en vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van de Aruba National Parks Foundation.

Kamp wordt per 1 juli 2021 op voordracht van Nederland voor een periode van drie jaar herbenoemd als lid van het Cft en het Cft BES. Voor het CAft gaat de herbenoeming van de voormalige bewindsman voor eenzelfde periode in per 1 augustus 2021.

Voor het CAft wordt Hellen van der Wal per 1 augustus 2021 voor een periode van drie jaar herbenoemd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram