dinsdag 30 mei 2023 12:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 april 2021

Op de luchthaven van Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek is deze week de zakenman Miles Maynard aangehouden toen hij met een privétoestel naar Curaçao wilden terugvliegen.

Dat heeft de zoon van Maynard bevestigd tegenover het Antilliaans Dagblad. Maynard is eigenaar van Miles Trucking & Heavy Equipment Services op Curaçao. Hij was in de Dominicaanse Republiek om een passagier op te halen.

Deze passagier zou, zo schrijven diverse media, op de lijst van verdachte personen staan waartegen een aanhoudingsbevel is uitgevaardigd. Waarvoor de man wordt gezocht, is niet bekend. Volgens Dominicaanse media zouden er drugsdelicten in het spel zijn.

De Curaçaose zakenman werd in eerste instantie niet aangehouden, maar moest uiteindelijk toch mee. “Ze beweerden dat hij medeplichtig is aan drugssmokkel”, zo zei de zoon van Maynard tegen het Antilliaans Dagbad.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram