woensdag 6 juli 2022 01:20
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 april 2021

Chata (Curaçao Hospitality and Tourism Association) heeft sinds gisteren een nieuwe samenstelling van het bestuur. In totaal streden 12 kandidaten om 10 vacatures in de raad van bestuur.

De nieuwe bestuursleden werden gisteren gekozen tijdens een virtuele jaarlijkse algemene ledenvergadering. Na het tellen van de stemmen bleek dat Hans Slier (Papagayo Curaçao), Liselotte Bos (Oasis Premium Resorts), Mark Nooren (Curaçao Marriott Beach Resort) en Robbin Vogels (Avila Beach Hotel) zijn herkozen als bestuursleden die een accommodatie vertegenwoordigen.

Daarnaast verwelkomt Chata de nieuwe leden Edward Suares (Corendon Hotels & Resorts (Livingstone)), Mimi Luttge (LionsDive Beach Resort) en Rolf Sprecher (Lionstone Development).

Er worden ook elk jaar drie geallieerde leden gekozen. Omar van der Dijs (Licores Maduro), Peggy Croes (Curaçao Airport Partners) zijn daarbij herkozen. En Rick van der Pluijm van TUI is het nieuwe geallieerde lid.

One comment on “Chata verwelkomt nieuw bestuur”

  1. Beste bestuursleden, wat goed dat zo snel een nieuw en hopelijk slagvaardig bestuur kan gaan samenwerken met alle partijen in de route naar volledig herstel van het toerisme en de opmaat naar meer werkgelegenheid voor de mensen op Curacao. Van groot belang hierbij is dat het politieke klimaat (een nieuwe regering) meewerkt en zorgdraagt voor meer veiligheid voor de toeristen tijdens hun verblijf op Curacao. Ik roep u daarom op om met het KPC en Politur duidelijke afspraken te maken om de veiligheid in de omgeving van de stranden, de resorts en de plekken waar ATM’s zijn geplaatst. Veel succes en wijsheid gewenst om eensgezind op te trekken en het verschil te maken met het verleden en het toerisme duurzaam en veilig te maken op ons dushi Korsou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram