vrijdag 2 juni 2023 14:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 april 2021

De afdeling Epidemiologie meldt dat in het afgelopen etmaal 41 nieuwe positieve coronatests zijn geregistreerd, ongeveer hetzelfde als de afgelopen dagen. Er werden 585 mensen getest. Het totaal aantal doden steeg verder.

Vier mensen overleden de afgelopen 24 uur aan de gevolgen van het coronavirus. In totaal zijn er 99 doden gevallen sinds de uitbraak van de pandemie.

Het aantal coronapatiënten op de intensive care is donderdag toegenomen met één patiënt tot 33. Op Aruba zijn van de negen patiënten uit Curaçao op de intensive care er vier naar een gewone afdeling verplaatst. Het totaal aantal opgenomen patiënten in het Curaçao Medical Center neemt af tot 78, een daling van vier patiënten.

Het aantal actieve besmetting daalde onder de 2000. Door het herstel van 191 patiënten zijn er nu 1.912 actieve besmettingen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram