vrijdag 30 juli 2021 12:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
22 april 2021

Bij een toko aan de Ronde Klipweg heeft gisteren een gewapende overval plaatsgevonden. Het lukte de overvallers echter niet met de buit er vandoor te gaan. Op het moment dat ze de benen wilden nemen, werden ze opgepakt. Een agent moest daarbij zijn wapen gebruiken.

De politie kreeg ’s ochtends de melding binnen. Op het moment dat de agenten bij de toko aankwamen, renden net drie mannen naar buiten.

De verdachten werden in hun kraag gegrepen, waarbij een van de overvallers door de politie in zijn been werd geschoten. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Ook de vrouw van de toko-eigenaar moest voor medische behandeling naar het ziekenhuis omdat zij door een van de overvallers was mishandeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram