woensdag 31 mei 2023 04:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 april 2021

Op Aruba wordt komende zaterdag en zondag een vaccinatiemarathon gehouden. Het doel is 10.000 burgers hun eerste prik te geven.

,,Vaccineren is een daad van solidariteit en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Niemand mag achterblijven!”, schrijft de Arubaanse overheid in haar aankondiging. “Iedereen moet beschermd worden, hetzij door het vaccin te nemen, hetzij wanneer we collectieve immuniteit bereiken.”

De vaccinatiemarathon is op 24 en 25 april, van 9.00 tot 16.00 uur, en wordt gehouden in Centrum Teresita in San Nicolas, Centro Libertador Betico Croes, Club Don Bosco in Noord en het Ritz-Carlton Hotel.  

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram