dinsdag 18 januari 2022 07:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
31 maart 2021

Een Curacaoënaar stond aan het hoofd van het team van Boskalis dat het vastgelopen schip 'Ever Given' in het Suez kanaal heeft losgetrokken. Ochtendkrant Extra meldt dat de zus van Jules Martina hier melding van maakt op Facebook.

Het Suezkanaal was sinds dinsdag geblokkeerd door het 400 meter lange containerschip Ever Given. Dat schip lag diagonaal in het kanaal en zat aan de voor- en achterkant vast, omdat de zijkanten van de waterweg minder diep zijn.

Martina heeft de leiding over het team dat de Ever Given maandag lostrok. Zijn zus schrijft dit op Facebook en ze zette er een foto bij van Martina tussen zijn collega's. De Extra zegt te hebben geprobeerd contact te krijgen met Martina, maar volgens de krant was hij niet in de mogelijkheid te praten.

Boskalis-dochter Smit Salvage trok de ‘Ever Given’ los en intussen varen containerkolossen en tankers weer in beide richtingen in grote konvooien door het Suezkanaal.

2 comments on “Curaçaoënaar aan hoofd team dat schip lostrekt uit Suez kanaal”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram