maandag 5 juni 2023 03:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 maart 2021

Curaçao breekt record na record wat betreft coronacijfers. Vrijdag werden 409 actieve besmettingen gemeld. In totaal zijn er nu 2.021 actieve besmettingen op het eiland. Beide getallen waren nog nooit zo hoog.

Ook het aantal geteste mensen van 1.417 mensen is een record. Sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn 64.449 mensen getest en waren 7.057 positief.

Er is wederom een dode ten gevolge van het coronavirus te betreuren. In totaal zijn er 28 mensen aan het gevreesde vrisu overleden.

Veertien mensen zijn in het Curaçao Medical Center (CMC) opgenomen en zeven mensen werden ontslagen. Momenteel liggen er 56 patiënten met het coronavirus in het ziekenhuis van wie 15 op de intensive care.

-- Advertentie --

One comment on “Meer dan 2000 actieve besmettingen”

  1. 28 in meer dan een jaar jaagt geen vrees aan. kom met iets schokkenders. beelden van reutelende doden of een karavaan aan lijkkisten of rondcirkelende gieren, rijke begravenisondernemers, het leger in de straten, liegende politicians, dooie vissen... whatever. Doe iets!

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram