vrijdag 7 oktober 2022 11:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 maart 2021

Een 50-jarige Curaçaoënaar is in Londen aangehouden op verdenking van lidmaatschap van de criminele bende No Limit Soldiers (NLS). Dat gebeurde op verzoek van het Openbaar Ministerie (OM) op Curaçao.

Het OM zegt dat de man vrijdag is aangehouden, maandag werd het nieuws bekend gemaakt. De man is intussen de achtste verdachte van No Limit Soldiers die is aangehouden. Hij woonde geruime tijd in Londen en runt er een bedrijf.

Het prominente NLS-lid wordt verantwoordelijk gehouden voor verschillende moorden. Hij zou de moorden niet zelf hebben gepleegd, maar de opdracht hebben gegeven. Het gaat om verschillende moorden en geweldsincidenten binnen het Koninkrijk, onder andere op Sint Maarten, en daarbuiten.

De man is opgepakt in het onderzoek Themis, dat zich richt op NLS. Speciaal voor deze aanhouding is een team rechercheurs samengesteld uit Sint Maarten, Curaçao Aruba en het Recherche Samenwerkings Team (RST).

Vorig jaar werd de leider van NLS Shurandy ‘Tyson’ Quant opgepakt in Dubai.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram