maandag 27 september 2021 21:58
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
20 maart 2021

Demissionair-staatssecretaris Raymond Knops rekent erop dat de samenwerking tussen de Nederlandse regering en de nieuwe regering op Curaçao op dezelfde wijze wordt voortgezet zoals in de afgelopen jaren.

In een reactie tegenover NU.cw op de verkiezingsuitslag op Curaçao zegt Knops kennis te hebben genomen van de uitslag. "Ik feliciteer de winnaars en met name de MFK met hun overwinning."

Knops heeft inmiddels contact gehad met partijleider Gilmar 'Pik' Pisas en gouverneur Lucille George-Wout. Knops: "In die gesprekken heb ik aangegeven dat ik reken op een voortzetting van de goede samenwerking zoals ik die ook in de afgelopen jaren met de regering gehad heb."

Knops zegt verder met PAR-leider en demissionair-premier Eugene Rhuggenaath contact te hebben gehad. "Ik heb hem bedankt voor de uitstekende samenwerking en zijn leiderschap", aldus Knops.

De staatssecretaris heeft eerder aangegeven dat over het Caribische Orgaan Hervorming en Ontwikkeling (Coho) niet heronderhandeld wordt. MFK is tegenstander van de Coho en wil heronderhandelen. In een eerste reactie zegt Pisas op korte termijn naar Nederland te willen om hierover te praten met de Nederlandse regering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram