maandag 27 september 2021 16:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
18 maart 2021

Het aantal coronabesmettingen blijft flink stijgen op Curaçao. Woensdag kwamen er 147 nieuwe besmettingen bij. Het aantal actieve besmettingen komt daarmee op 611 actieve besmettingen. Vorige week waren er 154 actieve besmettingen. Twee weken geleden waren dat er 60.

Van de 147 nieuwe besmettingen konden ook maar elf direct aan al bekende besmettingen worden gelinkt. Volgens de overheid is de snelle stijging vooral te wijten aan de Britse variant van het coronavirus.

Er lagen woensdag acht mensen in het ziekenhuis met een coronabesmetting, drie patiënten lagen op de intensive care. Het aantal coronadoden staat al lange tijd op 22.

Al twee weken achter elkaar heeft de regering strengere coronamaatregelen afgekondigd. Maar de aantallen blijven stijgen. Op 19 maart worden parlementsverkiezingen gehouden onder strenge voorwaarden: geen samenscholingen, geen verkiezingsoptochten en een avondklok die om 21.00 uur ingaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram