vrijdag 12 augustus 2022 20:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 maart 2021

In het grootschalig onderzoek Themis is op zaterdag 13 maart een verdachte aangehouden. De 36-jarige verdachte werd na een korte achtervolging in haar auto op de Schottegatweg-oost aangehouden. Hierna werd de woning, waarin zij verbleef, doorzocht.

De verdachte vrouw wordt ervan verdacht lid te zijn van de criminele organisatie ‘No Limit Soldiers’ (NLS). Deze organisatie wordt door het Openbaar Ministerie ervan verdacht een crimineel netwerk te zijn. Zo zouden zij leden in verschillende landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden hebben, maar ook in andere landen.

Naast haar lidmaatschap wordt de vrouw er ook van verdacht betrokken te zijn bij meerdere geweldsdelicten onder meer in Sint Maarten. Ze vloog recentelijk vanuit de Dominicaanse Republiek naar Curaçao.

Voor Themis is een speciaal rechercheteam samengesteld, zij doen onderzoek naar strafbare feiten van de afgelopen jaren binnen het Koninkrijk der Nederlanden en daarbuiten. Het team bestaat uit leden van de politiekorpsen van Curacao, Sint Maarten, Aruba en het Recherche Samenwerkingsteam (RST).  

Wie informatie heeft die het onderzoeksteam kan helpen, kan het team bereiken op +5999 521 3865.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram