zondag 4 juni 2023 14:31
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 maart 2021

Het heeft flink geregend de afgelopen uren. Hoeveelheden tot bijna 30 milimeter werden gemeten. De Meteorologische Dienst verwacht de komende uren in het oostelijk en centrale gedeelte van Curaçao nog meer regen. Morgen is er een kleinere kans op buien.

Er viel flink wat regen de afgelopen uren. De Meteo verzamelde de cijfers van de gemeten regenval tot en met 8 uur vanochtend. In de omgeving van Hato viel 16.7 mm, in Onverwacht 15 mm, Klein Kwartier 26.6 mm, Seinpost 28.4 mm, Spaanse Water 19.4 mm, Steenrijk 34.6 mm, Biesheuvel 11.3 mm, St. Maria 21.4 mm, Soto 20.2 mm, Sumbu 20.4 mm en in Van Engelen 17.7 mm.

De Meteo verwacht de komende uren nog meer bewolking en buienactiviteit boven onze regio. Vanavond en morgen zal de kans op buien geleidelijk aan minder worden. Verder zal de wind naar verwachting geleidelijk aan gaan toenemen.

De verwachte maximumtemperatuur is 29 ̊C en de minimumtemperatuur 24 ̊C.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram