maandag 26 juli 2021 22:07
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
11 maart 2021

Het aantal actieve gevallen van corona is donderdag gestegen naar boven de 200. Er kwamen 53 nieuwe besmettingen bij en slechts twee mensen herstelden van het virus, meldt de afdeling Epidemiologie (EPI) van de overheid.

Door de nieuwe besmettingen die er vandaag zijn bijgekomen, komt het aantal actieve besmettingen op 205. Er werden 382 mensen getest.

Er liggen momenteel vier mensen in het ziekenhuis, waarvan één op de intensive care.

De stijging komt nadat de overheid afgelopen maandag de maatregelen om verspreiding tegen te gaan intensiveerde. De avondklok werd toen vervroegd van 00.00 uur naar 22.00 uur. De effecten van een maatregel zijn doorgaans pas na een week of langer zichtbaar.

Onbevestigde berichten spreken van het instellen van de Lei Seku vanaf vrijdag. De overheid ontkent de drooglegging en zegt dat nieuwe maatregelen alleen via de officiële kanalen bekend worden gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram