zondag 3 juli 2022 23:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 februari 2021

Op Bonaire heeft de Koninklijke Marechaussee (KMar) afgelopen woensdag in samenwerking met het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en de Douane Caribisch Nederland (Douane CN) twee huiszoekingen uitgevoerd. Hierbij is één verdachte aangehouden in verband met een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

De twee huiszoekingen, waarvan één plaats vond in de wijk Antriol en de ander in Bario den Tera, werden gelijktijdig uitgevoerd door twee teams. De Marechaussee had voldoende indicatie dat de verdachte, een 45-jarige Bonairiaan, op één van de betreffende adressen verbleef.

Onder leiding van het Openbaar Ministerie zijn daarom beiden woningen doorzocht. De verdachte is na zijn aanhouding in Antriol direct overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Beide woningen zijn doorzocht om verder bewijsmateriaal te vinden ten behoeve van het onderzoek. Hierbij zijn onder andere geld en verdovende middelen gevonden, die in beslag zijn genomen door de KMar. De locaties zijn na de huiszoeking weer vrijgegeven aan de bewoners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram