vrijdag 30 juli 2021 12:14
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
10 februari 2021

MFK-parlementariër Jacinta Constancia heeft het dinsdag mogelijk gemaakt dat het parlement heeft vergaderd. Constancia had zich ingeschreven voor de openbare vergadering waardoor het vereiste quorum gevormd kon worden.

In de afgelopen periode weigerde de oppositie mee te werken om een quorum van elf Statenleden te krijgen. Constancia zei zelf dat ze eerder niet op was komen dagen vanwege ziekte en een overlijden in haar familie.

Wat haar betreft was er geen sprake van een boycot. De coalitie was blij met de komst van Constancia en hoopt deze week de geloofsbrieven in te kunnen dienen van Emmilou Capriles als nieuw Statenlid voor de PAR.

Sinds Jeser El Ayoubi in december zijn zetel inleverde heeft de coalitie geen meerderheid meer in de Staten. Capriles stond elfde op de kandidatenlijst van de PAR in 2017. Haar naam komt echter niet voor op de kandidatenlijst voor de PAR bij de verkiezingen van 19 maart aanstaande.

Beeld: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram