woensdag 12 mei 2021 19:33
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
5 februari 2021

Het managementteam van SKAIH Pre-University heeft een demonstratie voorbereid voor ouders en toekomstige studenten om een voorproefje te geven hoe het is om een student van de school te zijn. SKAIH Pre-University nodigt daarom ambitieuze kinderen uit om op zaterdag 6 en 13 februari deel te nemen aan enkele online lessen.

Op 20 februari is er een Open Dag om na de online ervaring van dichterbij te zien wat SKAIH Pre-University inhoudt.

Tijdens zowel de online lessen (die in het Nederlands, Engels en Papiaments worden gehouden) als de Open Dag zullen er presentaties zijn met uitleg over wat toekomstige studenten kunnen ervaren. Er zijn ook speciale sessies voor ouders.

Volgens het management team biedt SKAIH Pre-University een stimulerende en positieve cultuur, verschillend, op hoog niveau, met een goede relatie tussen docenten en de jongere, in een beheersbare omvang en met tot nu toe goede resultaten van de jongeren in dit onderwijs systeem.

De Open Dag op 20 februari is op de SKAIH Pre-University locatie op Kaya Wladimir (Coco) Balentien 41 in Groot Kwartier. Meer informatie is te vinden op facebook SKAIH Pre-Universidat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram