donderdag 24 juni 2021 05:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
3 februari 2021

De agenda die Curaçao samen met Nederland heeft opgesteld voor de uitvoering van het Landspakket wordt nu geïmplementeerd. Minister-president Eugene Rhuggenaath geeft er vanmiddag een persconferentie over.

Het zogenaamde landspakket bevat een uitvoeringsagenda waarin verschillende maatregelen zijn opgenomen. Maandag maakte Rhuggenaath in een video-boodschap bekend dat hij samen met staatsecretaris Raymond Knops de uitvoeringsagenda van de prioriteitstrajecten heeft geratificeerd.

Deze zijn gericht op de versterking van de rechtsstaat en op het verbeteren van het financieel beleid, het belastingstelsel, de zorg en het onderwijs op Curaçao.

Het akkoord voor de uitvoering van het landspakket is, na vele maanden onderhandelen, op 2 november vorig jaar ondertekend. De regering zegt nu, zes weken voor de nieuwe verkiezingen, maatregelen te nemen voor een sterkere, weerbaardere en duurzame economie en gemeenschap.

Beeld: Regering van Curaçao

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram