donderdag 24 juni 2021 05:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
3 februari 2021

De behandeling van de moordzaak 'Palu Blanku' zal niet plaatsvinden bij het huidige gerechtsgebouw in het oude KPMG-hoofdkantoor, maar bij Marjorie's Palace aan de Peruweg. De zitting staat gepland op 5 februari en hierin staan twee verdachten terecht.

Het betreft een zaak uit 2018 waarbij de 25-jarige Lennard Frederik, beter bekend als 'Gordo', werd doodgeschoten nadat hij ruzie had met een klant over het voedsel dat hij had gekregen bij de Palu Blanku Grill.

Het Hof heeft op 5 februari 2021 geen andere geschikte ruimte en wijkt daarom uit naar deze alternatieve locatie. De zitting is openbaar en begint om 9.30 uur in de ochtend; publiek en pers hoeven zich niet vooraf aan te melden. Maar gezien de Covid-19 maatregelen die ook op deze locatie getroffen moeten worden, zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar voor publiek.

Volgorde van toewijzing is: wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is niet toegestaan om tassen en/of andere bagage mee te nemen. Bezoekers moeten een geldige ID en mondkapje bij zich hebben. Autosleutels en medicatie (indien nodig) kunnen meegenomen worden in een klein transparant plastic zakje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram