dinsdag 4 oktober 2022 16:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
3 februari 2021

Het Arubaanse ministerie van Toerisme, Volksgezondheid en Sport heeft gisteren laten weten dat de pre-registratie voor het Covid-19 vaccin op het eiland op 1 februari is begonnen.

De registratie voor het vaccin kan worden gedaan met behulp van de Aruba Health App die kan worden gedownload in de App Store op Apple-apparaten of Google Play Store op Android-apparaten en ook in een webbrowser.

Het Arubaanse ministerie laat weten dat het Covid19-vaccin bestaat uit 2 vaccins, aangezien het eerste vaccin 52 procent bescherming biedt. De tweede dosis dient als booster en geeft 95 procent bescherming tegen Covid19.

Op 3 februari is er een live forum op TeleAruba genaamd: “Laten we vaccineren voor de vooruitgang van Aruba”.

Minister van Toerisme, Volksgezondheid en Sport, Dangui Oduber, heeft gisteren ook bekend gemaakt dat – net als op Curaçao - het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, RIVM, het vaccinatieplan voor Aruba heeft goedgekeurd na beoordeling van alle benodigde componenten voor een succesvolle vaccinatie.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram