woensdag 23 juni 2021 19:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
2 februari 2021

Rennox Calmes, leider van de politieke partij Trabou pa Kòrsou (TPK), is blij en dankbaar voor de 2216 stemmers die zijn partij hebben gesteund afgelopen weekend tijdens de voorverkiezingen.

Calmes, die eerst lid was van PIN en nu als onafhankelijk parlementslid werkt, zegt ook blij te zijn 'dat het volk erkenning heeft gegeven voor het harde werk' dat hij afgelopen tijd heeft verricht. TPK is volgens de partijleider erg aanwezig geweest in de wijken en mensen stellen dat volgens hem op prijs.

"Het is belangrijk om de pijn van het volk van dichtbij mee te maken en te horen wat wijkbewoners te zeggen hebben. Aan de hand daarvan zal een partijprogramma en projecten samen worden gesteld die duurzaam zullen bijdragen aan het welzijn van het volk", aldus Calmes. Daarom zal TPK zich volgens de parlementariër blijven inzetten voor de wijken en daarbij dieper ingaan op de problemen.

Calmes zegt verder dat, hoewel het behalen van de vele steunstemmen reden tot vreugde biedt, het nu niet het moment is om te vieren. "Het echte werk gaat nu pas beginnen op weg naar de verkiezingen van 19 maart aanstaande", aldus Calmes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram