zaterdag 24 september 2022 12:24
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 februari 2021

Veel mensen hebben het de afgelopen jaren gedaan: met dolfijnen zwemmen bij Dolphin Academy. Nog meer mensen hebben er van gehoord, maar het nooit gedaan. Nu staat niets je meer in de weg om het echt te gaan doen. NU.cw biedt je namelijk de mogelijkheid om zo'n 'Swim' te winnen. Like de Facebookpagina's van NU.cw en Dolphin Academy en win!

Tijdens het zwemmen naast dolfijnen geniet je van de unieke en persoonlijke interactie met dolfijnen in hun natuurlijke lagune. De dolfijnen kiezen zelf wanneer ze met je willen zwemmen. Leer hoe je het getrainde gedrag van dolfijnen kunt beïnvloeden door middel van verschillende signalen.

Dolfijnen zijn een familie van in zee levende walvisachtigen. Ze worden ook wel dolfijnachtigen, zeedolfijnen of echte dolfijnen genoemd. Ze vormen een familie uit de onderorde der tandwalvissen en komen voor in alle wereldzeeën. Er bestaan ongeveer 36 soorten dolfijnen verdeeld over 16 geslachten.

Met deze prachtige dieren kun je nu gratis zwemmen. Ga naar de Facebookpagina van NU.cw en de Facebookpagina van Dolphin Academy en 'like' beide pagina's. Share de 'post' van NU.cw op je wall en zet hem op openbaar en 'tag' vijf vrienden.

Dus:

  • De 'post' op Facebook delen en op openbaar zetten
  • Vijf vrienden taggen in je gedeelde 'post'.

Op 2 maart wordt de winnaar van een Dolphin Swim bekend gemaakt via NU.cw en Facebook.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram