donderdag 24 juni 2021 05:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
1 februari 2021

In het afgelopen weekend zijn kort na elkaar twee verkeersdoden gevallen. De eerste twee dodelijke verkeersslachtoffers in 2021 op Curaçao.

Het eerste ongeluk vond plaats op de F.D. Rooseveltweg in de nacht van vrijdag op zaterdag. Door nog onbekende oorzaak verloor de chauffeur van een personenauto rond half drie de macht over het stuur en sloeg over de kop.

De chauffeur werd uit de auto geslingerd en overleed kort na het ongeluk. Het gaat om de 25-jarige, in Colombia geboren, Estrella Cijntje. Twee andere passagiers moesten voor medische behandeling naar het CMC worden gebracht.

De tweede verkeersdode viel in de vroege zaterdagochtend, rond half zes op de Moontjeweg. Daarbij is een vrouw aangereden door een auto. Ze is ter plekke overleden.

Het gaat om de 26-jarige Sue-Ellen Anaica Lloyd. Op sociale media verschenen dit weekend beelden van de aanrijding. Daarbij is te zien dat de vrouw werd aangereden door een auto die hard reed en haar vol in de rug raakte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram