zaterdag 1 oktober 2022 10:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
29 januari 2021

De Electorale Raad heeft een bezoek gebracht aan gouverneur Lucille George-Wout. Het is gebruikelijk dat ze dat doen om verslag uit te brengen.

De voorzitter van de Electorale Raad Raymond 'Pacheco' Römer en plaatsvervangend voorzitter Charles Dorego hebben woensdag een bezoek gebracht aan de gouverneur. Ze hebben George-Wout bijgepraat over de voorbereidingen van de verkiezingen van 19 maart aanstaande.

De Electorale Raad (het Hoofdstembureau) is een door de regering aangesteld orgaan, dat onafhankelijk verkiezingen en referenda op Curaçao organiseert, controleert en uitvoert volgens de electorale wetgeving.

Publieke Zaken (Kranshi) neemt het organisatorische deel voor haar rekening onder toezicht van de Electorale Raad. Zij garandeert openheid en efficiëntie in het electorale proces. Dit betekent dat het orgaan de verkiezingen organiseert zonder voorkeur te tonen voor een of andere politieke partij.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram