donderdag 24 juni 2021 05:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
28 januari 2021

Statenvoorzitter Ana Maria Pauletta maakt zich zorgen over de vergaderingen van het parlement die voor de komende periode staan gepland. Woensdag stond er een een vergadering gepland waar de notulen van voorgaande vergaderingen goedgekeurd moesten worden en zou ook een wetsvoorstel voor dierenwelzijn behandeld worden.

Maar de oppositie is niet op komen dagen, waardoor de vergadering  niet door kon gaan. Voor vandaag staat onder meer een vergadering gepland over een overeenkomst tussen Curaçao en woningbouwvereniging FKP.

Pauletta zegt dat enkele oppositieleiders hebben gezegd dat ze tot aan de verkiezingen niet op zullen komen dagen. De coalitiepartijen hebben op dit moment geen meerderheid in de Staten, omdat PAR-Statenlid Jeser El Ayoubi zijn zetel heeft ingeleverd en de geloofsbrieven van zijn opvolger nog niet zijn ingediend.

Pauletta hoopt dat er alsnog oppositieleden zullen komen voor de vergaderingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram