donderdag 24 juni 2021 05:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
28 januari 2021

Autorijden wordt met ingang van volgende maand iets duurder. De benzineprijs stijgt met vijf cent per liter en diesel gaat drie cent per liter omhoog. Dit meldt Bureau Telecommunicatie en Post (BT&P) in een verklaring. BT&P houdt toezicht op de prijsontwikkelingen van olieproducten en van nutsvoorzieningen

Benzine kost nu 1,86 gulden per liter en vanaf 2 februari 1,91 gulden. Diesel gaat van 1,39 per liter naar 1,42 gulden.

BT&P verklaart dat de internationale prijzen voor zowel ruwe olie als geraffineerde brandstoffen de afgelopen maanden sterke stijgingen hebben doorgemaakt. Op Curaçao zijn daarvan de eerste effecten in de brandstofprijzen voor februari 2021 zichtbaar. BT&P waarschuwt dat de brandstofprijzen de komende maanden verder zullen stijgen.

Elektriciteit wordt ruim 1 cent duurder. 1 Kilowatt kost nu 53 cent en gaat vanaf 1 februari 54 cent kosten. Een kuub water wordt 36 cent goedkoper. 1000 liter kost nu nog 8,35 gulden, maar daalt vanaf 1 februari naar 7,99 gulden.

De tarieven voor een grote en kleine gasbom blijven ongewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram