donderdag 24 juni 2021 06:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
20 januari 2021

De verkiezingslijsten van maar liefst 26 partijen zullen donderdag worden ingediend bij de Electorale Raad (ER). Van 's morgens 08.00 uur tot 's avonds 18.00 uur houdt de ER zitting in het World Trade Center (WTC) om alle partijen de mogelijkheid te bieden hun kandidatenlijsten in te dienen.

NU.cw is de hele dag live te volgen met interviews in het Nederlands met kopstukken van bestaande en nieuwe partijen. Like onze Facebookpagina en via Live Feeds doen we verslag. Kijk live mee of kijk de interviews op een later moment terug.

Klik op deze link en beleef het mee.

One comment on “Indienen verkiezingslijsten live bij NU.cw”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram