donderdag 24 juni 2021 04:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
15 januari 2021

Politieke partij MFK is niet van plan samen te gaan werken met de PAR. De partij nam de moeite om expliciet te verklaren dat een coalitie met de PAR er niet in zit, nadat premier Eugene Rhuggenaath eerder deze week verklaarde open te staan voor samenwerking.

De MFK vindt dat de PAR weinig goeds heeft gedaan voor Curaçao. Verder zegt MFK dat de gele partij de MFK veel schade heeft berokkend en leden van de partij verschillende malen zwaar beledigd heeft.

De beslissing om geen coalitie te vormen met de PAR is op 12 januari genomen tijdens een ledenvergadering, zo laat de partij donderdagavond weten.

MFK beweert benaderd te zijn door meerdere leden van de PAR om zich aan te sluiten. In ieder geval één onlangs vertrokken PAR-parlementariër en een in 2016 opgestapt Statenlid hebben zich aangemeld bij MFK en worden ook toegelaten. Wie dat zijn, maakte de partij niet bekend.

One comment on “MFK gaat niet samenwerken met PAR”

  1. MFK sluit op voorhand samenwerking met PAR al uit.
    Ten eerste is dat een slecht democratisch uitgangspunt (eigenlijk helemaal niet democratisch) en ten tweede blijkt daaruit dat MFK wel erg veel boter op het hoofd heeft: PAR zou weinig tot geen goeds voor Curaçao hebben betekend... nee, MFK is goed voor Curaçao: de afgelopen jaren zijn alle 'kopstukken' van MFK veroordeeld voor criminele activiteiten, hebben deze lieden flinke boetes gekregen of hebben ze vast gezeten in de gevangenis. Alleen maar oog voor eigenbelang en geen greintje belangstelling voor het welzijn en positieve toekomst van ons eiland. Ja, af en toe strooien met 'knikkers en kraaltjes' om enkelen van ons volk te paaien. Maar het heimelijke doel van MFK blijft om van Curaçao een criminele hub te maken waarvan slechts enkele 'partij-toppers' de vruchten van willen plukken.

    Nee, MFK heeft geen enkel recht van spreken. Het is en blijft letterlijk een boevenbende.
    Al geef ik toe dat álle huidige politici het persoonlijk welzijn laten prevaleren boven het welzijn van ons eiland.
    Dat zal na de verkiezingen niet veel anders worden, vrees ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram